ICANN BİLGİ'de!

Bilişim ve Teknoloji Hukuki Enstitüsü olarak 24 Ekim 2017 tarihinde düzenlediğimiz panelde, ICANN (The Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) üyelerini ağırlayarak öğrencilerimizin ICANN süreçlerine dair bilgi edinmelerini sağladık.

ICANN’in dünyadaki 5 ofisinden birinin İstanbul’da olması sayesinde, 2013’ten beri yakın ilişkiler kurduğumuz ICANN ile geçmişte de çeşitli toplantılar düzenleme ve IANA geçiş süreci gibi çeşitli konularda kendilerinden bilgi alma fırsatı bulmuştuk. İlerleyen yıllarda da hem ICANN hem de Bilişim ve Teknoloji Hukuku Enstitüsü olarak öğrencilere ICANN’i daha yakından tanıtma ve ICANN camiasına aktif olarak dahil olabilme fırsatı sunmak için yakın ilişkilerimizi sürdürmek istiyoruz.

ICANN hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşılabilirsiniz.

24.10.2017