E-Dönüşüm Sertifika Programı

E-Dönüşüm öğelerini şirketlerine konumlandırmak isteyen profesyoneller, e-Dönüşüm alanında faaliyet gösteren şirketlerde çalışmayı düşünen öğrenciler, kamu kurumu çalışanları, e-Dönüşüm stratejilerine ve uygulamalarına ilişkin pek çok başlığın uzmanlarınca ele alınacağı programda, sizlerle bu alandaki önemli gelişmeler ve dünyadan başarılı uygulama örnekleri paylaşılacaktır.

3-26 Kasım 2015 tarihleri arasında Salı ve Perşembe günleri İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü Mütevelli Heyeti Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek olan sertifika programı, dört hafta boyunca toplam 16 saat sürecektir.

Program ücretsiz ve katılıma açıktır.

Detaylı bilgi

Kayıt için: akademi@e-guven.com mail atılması gerekmektedir.

E-Dönüşüm Sertifika Programı@ Bilgi Üniversitesi
(3-26 Kasım 2015 tarihleri arasında, Salı ve Perşembe günleri, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Dolapdere Kampüsü, Mütevelli Heyeti Toplantı Salonu)

22.01.2018