12 Nisan Internet Haftasi Webinarı!

12 Nisan Pazar 14:00'de ISOC-TR ve ICANN ile beraber düzenlediğimiz webinara herkesi bekliyoruz! Türkiye'de Internet'in 27. yılını kutlayacağımız bu günde COVID-19 ile ortaya çıkan durumu Internet özelinde konuşacağız.

12-19 Nisan haftası boyunca sosyal medya üzerinden #InternetYasamdir ve #InternetHaftasi2020 başlık etiketleri (hashtag) ile siz de bu zorlu süreçte İnternet ile ilgili deneyimlediğiniz durumları paylaşarak İnternet Haftası kutlamalarına katılabilirsiniz.

Bu kapsamda sizlerle beraber yine bir telekonferans aracılığıyla buluşmak ve Türkiye’de İnternet ve COVID-19 başlıklı bir panel gerçekleştirmek istedik. Webinara dair detaylar aşağıdaki şekildedir;

Telekonferans Tarihi: 12 Nisan 2020 – Saat:14.00

Link: https://teams.microsoft.com/dl/launcher/launcher.html…

PANEL PROGRAMI;

Sunuş – Fatma Demirel

Açılış Konuşması - Osman Coşkunoğlu

COVID-19’un Dünya ve Türkiye’de İnternete Etkisi || Ceren Unal (ISOC)

COVID-19 Salgını Döneminde Alan Adları Sistemi || Seher Sağıroglu Ayhan (ICANN)

İnternetin Olağanüstü Dönemlerde Yönetişimi || Mehmet Bedii Kaya (Bilgi Üniversitesi - Bilişim ve Teknoloji Hukuku Ensititüsü)

Soru & Cevap (Canlı Yayın akışı sırasında sorularınızı ekrandaki Q&A kısmına yazabilirsiniz, konuşmacılarımız konuşmaları bitince sorularınızı yanıtlayacaklardır)

Kapanış Konuşması - Füsun Nebil
ÖNEMLİ NOT: Karşınıza gelen ilk ekranda "watch on the web instead" veya "Bunun yerine webten katıl" seçmelisiniz ve de "anonymous" olarak girmelisiniz. Böylece bir microsoft hesabı ile giriş yapmadan da webinara erişebilirsiniz.

10.04.2020

Paylaş